Σχετικά με εμάς

Στο Cubic Foot Gardening, πιστεύουμε ότι ο καθένας μπορεί να δημιουργήσει έναν καταπράσινο, ακμάζοντα κήπο ανεξάρτητα από το μέγεθος του χώρου του. Είτε έχετε μια μεγάλη αυλή είτε ένα άνετο μπαλκόνι, η αποστολή μας είναι να σας βοηθήσουμε να καλλιεργήσετε τη δική σας πράσινη όαση.

Η ιστορία μας

Ιδρύθηκε από τον Usman, έναν παθιασμένο κηπουρό και σχεδιαστή τοπίου, το Cubic Foot Gardening γεννήθηκε από την αγάπη για τα φυτά και τη χαρά της μετατροπής των χώρων σε όμορφα, ζωντανά περιβάλλοντα. Με πολυετή εμπειρία τόσο στην κηπουρική όσο και στον εξωραϊσμό, ο Usman έχει αφιερωθεί στο να μοιραστεί την τεχνογνωσία του και να εμπνεύσει άλλους να ανακαλύψουν τα θαύματα της κηπουρικής.

Τι προσφέρουμε
στους κήπους με μπαλκόνι: Ακόμα και οι πιο μικροί χώροι μπορούν να μετατραπούν σε ζωντανά, καταπράσινα καταφύγια. Παρέχουμε συμβουλές και έμπνευση για τη μεγιστοποίηση του χώρου του μπαλκονιού σας, από την κηπουρική με κοντέινερ έως τους κατακόρυφους κήπους.

Gardener Select: Προσεκτικά επιμελημένες επιλογές φυτών για να ταιριάζουν σε διάφορα κλίματα και προτιμήσεις. Σας βοηθάμε να επιλέξετε τα σωστά φυτά για τον κήπο σας, εξασφαλίζοντας ένα ακμάζον και όμορφο τοπίο.

Landscaper Select: Για όσους θέλουν να ανεβάσουν την κηπουρική τους στο επόμενο επίπεδο, η ενότητα εξωραϊσμού μας προσφέρει συμβουλές ειδικών σχετικά με το σχεδιασμό, τη διάταξη και τους συνδυασμούς φυτών για τη δημιουργία εκπληκτικών εξωτερικών χώρων.

Water Gardens: Ανακαλύψτε την ήρεμη ομορφιά των υδάτινων κήπων. Προσφέρουμε καθοδήγηση για τα πάντα, από μικρούς κήπους με δοχεία μέχρι περίτεχνες ρυθμίσεις λιμνών, προσθέτοντας μια γαλήνια πινελιά στον κήπο σας.

Γιατί να μας επιλέξετε?
Στην Cubic Foot Gardening, δεσμευόμαστε να παρέχουμε πρακτικές, εύκολες στην εφαρμογή συμβουλές και έμπνευση. Στόχος μας είναι να κάνουμε την κηπουρική προσιτή και ευχάριστη για όλους, ανεξάρτητα από το επίπεδο εμπειρίας ή τους περιορισμούς χώρου. Η τεχνογνωσία και το πάθος του Usman λάμπουν σε κάθε άρθρο και οδηγό, διασφαλίζοντας ότι έχετε τα εργαλεία και τις γνώσεις για να δημιουργήσετε τον δικό σας όμορφο κήπο.

Ελάτε μαζί μας σε αυτό το καταπράσινο ταξίδι και ας καλλιεργήσουμε την ομορφιά, ένα κυβικό πόδι τη φορά!

Καλή Κηπουρική!

Η ομάδα κηπουρικής Cubic Foot