Breaking News

Τα οφέλη της κηπουρικής για την ψυχική υγεία

Το να αναπτύξετε το δικό σας φαγητό σε ένα φυτώριο δεν είναι σίγουρα μια νέα σκέψη. Ήταν ένας βασικός τρόπος για τα ηλικιωμένα άτομα να προσεγγίσουν στερεές, θρεπτικές πηγές τροφής. Η ανάγκη για φυτώρια λαχανικών έχει μετατοπιστεί με την πάροδο του χρόνου. Η φύτευση έχει αποκτήσει επικράτηση τελευταία, ακόμη και με απλή και οικονομική εισαγωγή στα τρόφιμα στα σούπερ μάρκετ.

Μια έρευνα ανακάλυψε ότι η πριμοδότηση στη φύτευση αυξήθηκε κατά τη διάρκεια της πανδημίας του κορωνοϊού. Τα άτομα επένδυσαν περισσότερη ενέργεια στο σπίτι και πήγαιναν στα νηπιαγωγεία τους για να έρθουν σε επαφή με τη φύση, να βοηθήσουν στο άγχος και να κανονίσουν φαγητό. Για πολύ καιρό, φρόντιζα τεράστιους κήπους με λαχανικά και ανθισμένους κήπους στο σπίτι μου. Θεωρώ ότι προσπαθώ και με ικανοποιεί να παρακολουθώ τα φυτώρια να αναπτύσσονται και να δημιουργούν.

Τα παρακάτω είναι μερικά από τα πολλά πλεονεκτήματα που έχω βρει από την κατάδυση στο έδαφος:

Εκτεταμένη προπόνηση

Μια γεμάτη μέρα στο νηπιαγωγείο μπορεί να είναι ένα αξιοπρεπές είδος δραστηριότητας. Ενώ φροντίζετε ένα νηπιαγωγείο, εκτελείτε χρηστική εργασία που υποδύεται την άσκηση ολόκληρου του σώματος. Εκτελείτε squats και ωθήσεις ενώ ξεβοτανίζετε. Η μεταφορά σάκων με σάπια φύλλα και άλλες προμήθειες λειτουργεί με τεράστιες μυϊκές ομάδες. Το σκάψιμο, η τσουγκράνα και η χρήση ενός κοπτικού μπορεί να είναι πραγματικά σοβαρές ασκήσεις.

Μπορεί να καταναλώνετε όσες θερμίδες ως άσκηση στο κέντρο αναψυχής. Στην περίπτωση που δεν είστε συνηθισμένοι σε αυτού του είδους τις ασκήσεις, σχεδόν σίγουρα, θα νιώσετε ένα κομμάτι πόνο μετά από μια κουραστική μέρα καλλιέργειας. Η καλλιέργεια ομοίως μπορεί να λειτουργήσει στην ισορροπία, τη δύναμη και την προσαρμοστικότητά σας. Οι ασκήσεις φύτευσης μπορούν να αλλάξουν σε περίπτωση που η ανάπτυξη είναι δοκιμασία.

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι να συμμετάσχετε, υποθέτοντας ότι είστε φρέσκοι. Χρησιμοποιήστε λίγο σκαμνί ή υπερυψωμένα κρεβάτια κήπου στην περίπτωση που θα αντιμετωπίσετε τις αρνητικές συνέπειες του βασανισμού της πλάτης. Ένα σκαπτικό εργαλείο ή τσουγκράνα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να βοηθήσει τα γόνατά σας όταν σκύβετε. Οι πιο μέτριες γλάστρες είναι ελαφρύτερες και απλούστερες στη μετακίνηση από τις τεράστιες. Αγοράστε πιο μέτριες συσκευασίες εδαφοκάλυψης ή χώματος που είναι πιο απλές στη μεταφορά.

Περαιτέρω ανεπτυγμένη δίαιτα

Η ανάπτυξη και η κατανάλωση των δικών σας φυλλωδών τροφών μπορεί να επηρεάσει αποφασιστικά τη διατροφική σας ρουτίνα. Οι εργαζόμενοι σε βρεφονηπιακούς σταθμούς είναι υποχρεωμένοι να ενσωματώνουν τα λαχανικά ως συστατικό του ήχου, ακόμη και των σχεδίων ελέγχου του βάρους. Η οικογένειά μου τρώει καλαμπόκι, πατάτες και σάλσα που παράγονται με τη βοήθεια στερέωσης στο φυτώριο μας όλο το χρόνο. Διάφορα λαχανικά έχουν μια ποικιλία από εξαιρετικά ιατρικά πλεονεκτήματα.

Οι πιπεριές περιέχουν καψαϊκίνη, η οποία έχει ηρεμιστικές ιδιότητες και μπορεί να μειώσει τη στεφανιαία νόσο. Οι ντομάτες έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε L-ασκορβικό οξύ και κάλιο. Περιέχουν επίσης λυκοπένιο, μια κυτταρική ενίσχυση που μπορεί να μειώσει τον κίνδυνο ασθένειας του προστάτη.

Τα γιαμ είναι πλούσια σε βήτα καροτίνη, μια κυτταρική ενίσχυση που μπορεί να είναι χρήσιμη για να επιβραδύνει το σύστημα ωρίμανσης και να μειώσει το στοίχημα ορισμένων όγκων. Το σπανάκι μπορεί να βοηθήσει στο ανθεκτικό σκελετό σας και το μπρόκολο προστατεύει τα κύτταρα του σώματός σας από βλάβη.

Χρόνος στη φύση

Το να βγείτε έξω είναι πραγματικά υπέροχο για τη σωματική και ψυχολογική σας ευεξία . Τα άτομα γενικά εισπνέουν περισσότερο όταν βρίσκονται έξω. Αυτό βοηθά στην έξοδο από τους πνεύμονες, αναπτύσσει περαιτέρω την επεξεργασία, λειτουργεί σε ασφαλείς αντιδράσεις και αυξάνει τα επίπεδα οξυγόνου στο αίμα. Η επένδυση ενέργειας έξω έχει αποδειχθεί ότι μειώνει τους παλμούς και την πίεση των μυών. Το φως της ημέρας μειώνει τους παλμούς και αυξάνει τα επίπεδα βιταμίνης D.

Μειωμένα συναισθήματα άγχους

Ουσιαστικά, όλα τα είδη δραστηριότητας μπορούν να μειώσουν την πίεση, συμπεριλαμβανομένης της καλλιέργειας. Εμφανίστηκε για να διευκολύνει τη νοοτροπία και να μειώσει τα επίπεδα πίεσης και ανησυχίας. Είναι εξαιρετικά ικανοποιητικό να φυτεύετε, να φροντίζετε, να συλλέγετε και να προσφέρετε το δικό σας φαγητό. Τα χρονοδιαγράμματα σχεδιάζουν την ημέρα μας και συνδέονται με τη δουλειά για τη συναισθηματική ευεξία. Τα προγράμματα φύτευσης, όπως το πότισμα και το βοτάνισμα, μπορούν να κάνουν ένα χαλαρωτικό ρυθμό για να μειώσουν την πίεση.

Μετά από μια μέρα στην εγκατάσταση, η ρουτίνα μου είναι να κάνω check in με την οικογένειά μου και μετά να περάσω μια ώρα περίπου στο νηπιαγωγείο μου. Θεωρώ ότι το τράβηγμα των ζιζανίων μπορεί να είναι αποκαταστατικό και ήσυχο στον απόηχο μιας μονότονης ημέρας. Δίνει την πολύτιμη ευκαιρία να καλέσετε, να σχεδιάσετε ή να λύσετε διανοητικά ένα ζήτημα.

Κοινωνικός σύλλογος

Η καλλιέργεια ενώνει τα άτομα και ενισχύει τις κοινωνικές ενώσεις. Η καλλιεργούμενη περιοχή είναι πλούσια με άτομα έτοιμα να μοιραστούν την ικανότητά τους, τον χρόνο τους και σπάνια φυτά με νέους αγρότες. Οι εργαζόμενοι στο βρεφονηπιακό σταθμό Ace είναι εργάτες που είναι αφοσιωμένοι στο να δίνουν οδηγίες και να δίνουν τη δυνατότητα σε μεμονωμένους δημιουργούς τοπίου.

Τα οικόπεδα κήπου της περιοχής ενώνουν άτομα με διαφορετικά θεμέλια για να εξαφανίσουν έναν κοινό στόχο. Πολλές συντροφιές φύτευσης ξεκινούν από την αρχή υμνώντας έναν θρίαμβο ή θρηνώντας ένα καλλιεργητικό παραπάτημα. Οι κοινωνικές ενώσεις είναι σημαντικές υπό το πρίσμα του γεγονότος ότι βοηθούν στη μείωση της πίεσης, αναπτύσσουν περαιτέρω την ευελιξία και προσφέρουν βοήθεια σε ενοχλητικές στιγμές σε όλη την καθημερινή ζωή. Ένα σταθερό συναίσθημα ότι έχετε ένα μέρος μειώνει το στοίχημα της λύπης, της ανησυχίας και της αυτοκαταστροφής σας.

Έναρξη παιδικού σταθμού

Οι παρακάτω είναι τρεις συμβουλές σχετικά με την πιθανότητα να σκέφτεστε να ξεκινήσετε ένα νηπιαγωγείο στο σπίτι σας:

  • Ξεκινήστε λίγο. Δεν είναι δύσκολο να αναζωογονηθείς και χρειάζεσαι ένα τεράστιο οικόπεδο με πολλά φυτά . Προσπαθήστε να μην υπερβάλλετε με το σκεπτικό ότι αυτό θα μπορούσε να προκαλέσει μεγαλύτερη πίεση. Όσο μεγαλύτερο είναι το νηπιαγωγείο, τόσο περισσότερη δουλειά είναι. Μπορεί να σας εξουδετερώσει γρήγορα σε περίπτωση που χρειάζεστε περισσότερα περιουσιακά στοιχεία ή χρόνο για να εστιάσετε πραγματικά σε αυτό. Μπορείτε να χτίζετε συνεχώς το μέγεθος του νηπιαγωγείου σας αργότερα.
  • Φτιάξτε έναν οργανισμό. Βρείτε άλλους που θέλουν να καλλιεργηθούν. Κερδίστε ο ένας από τις νίκες και τις απογοητεύσεις του άλλου.
  • Ερευνήστε τα φυτά τοποθέτησης. Βρείτε στήλες που γεμίζουν καλά στο περιβάλλον σας ή στη ζώνη σκληρότητας. Συζητήστε με κοντινούς ειδικούς εδάφους ή με το γραφείο αγροτικών περιουσιακών στοιχείων της περιοχής για να λάβετε συμβουλές σχετικά με τα φυτά που ευδοκιμούν στο χώρο σας. Αυτό θα βελτιώσει τις πιθανότητες να βγείτε στην κορυφή και θα μειώσει την πίεση και την πιθανή δυσαρέσκεια.

About cubicfootgardening

Check Also

Indoor Plants for Health and Wellbeing

Πώς να μεγιστοποιήσετε τα οφέλη των φυτών εσωτερικού χώρου για την υγεία και την ευεξία

Δεν θα σοκάρει κανέναν ότι ο πολύς φυσικός αέρας και η κανονική δραστηριότητα είναι μια …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *