HomeΚήποι μπαλκονιώνΕποχιακός κήπος με μπαλκόνι ιδέες για τον κήπο του μπαλκονιού: Ανανεώνοντας τον...

Εποχιακός κήπος με μπαλκόνι ιδέες για τον κήπο του μπαλκονιού: Ανανεώνοντας τον υπαίθριο χώρο σας

εισαγωγή

Εποχιακός κήπος με μπαλκόνι Οι κήποι γκαλερί που προσφέρουν τεράστιες προοπτικές (χωρίς αέναη συντήρηση) αποτελούν πηγή για κάθε σπίτι. Μικρά και κομψά, είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να επενδύσετε την ενέργειά σας. Επιπλέον, ενώ ο χώρος μπορεί να είναι περιορισμένος, οι στυλιστικές σας επιλογές δεν είναι. Σε αυτό το άρθρο, παραγγείλαμε ένα εύρος σκέψεων στον κήπο για να σας βοηθήσουμε να αξιοποιήσετε τη συλλογή σας.

Από τις επιλογές εργοστασίων έως τις ρυθμίσεις χωρητικότητας, υπάρχουν σωροί από βολικές συμβουλές και εξαπατήσεις για να προσπαθήσετε. Το αρχικό βήμα είναι να συνειδητοποιήσετε και να κατανοήσετε την ικανότητα του προεξοχής σας να αντέχει βάρος, φως, άνεμο διαρροής και ούτω καθεξής. Όταν έχετε αυτές τις πληροφορίες, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να διερευνήσετε τις επιλογές σας.

Ιδέες για εποχιακό κήπο για μπαλκόνι:

Αναζητήστε αρωματικά φυτά και βότανα

Ενώ εργάζεστε με μικρότερο χώρο, τα στοιχεία που μπορούν να περιοριστούν είναι έξυπνα. Τα φυτά που μυρίζουν ή έχουν ευχάριστη γεύση είναι πολύ ανώτερα, δίνοντάς σας μεγαλύτερη απτική αξία για τα χρήματά σας. Το Lavender είναι μια εξαιρετική απόφαση γκαλερί καθώς προσαρμόζεται καλά στο φως της ημέρας ή στον άνεμο. Θα γεμίσει με άρωμα τις μέρες και τα βράδια σας. Τα μπαχαρικά, για παράδειγμα, ο βασιλικός, το θυμάρι ή το δεντρολίβανο θα είναι επίσης βολικά για αυτή τη ρύθμιση (και το μαγείρεμα επίσης!).

Στοιβάξτε επάνω

Το ανοιχτό ράφι είναι μια εξαιρετική μέθοδος για να πιέσετε πολλά πράγματα σε μια μικρή περιοχή. Η στοίβαξη φυτών ή στυλ προς τα πάνω, αντί προς τα έξω, ενισχύει τον χώρο του δαπέδου σας και μπορεί επίσης να φαίνεται εξαιρετικά ελκυστικό. Δώστε στα ράφια σας πολύ μεγαλύτερο χαρακτήρα βάφοντάς τα ή τα εκθεσιακά σας εμπορεύματα με το Nursery Paint μας. Αυτό θα προσθέσει επίσης ένα ακόμη επίπεδο ασφάλισης.

Το ράφι εσοχής είναι επίσης μια απίστευτη μέθοδος για να αξιοποιήσετε τυχόν χώρους που μπορεί να έχει η προεξοχή σας. Κορυφαία συμβουλή: Εγγυηθείτε ότι όλα τα πράγματα που εκθέτετε στα ράφια της γκαλερί σας έχουν λογικό βάρος (ή είναι στερεωμένα) για να τα προστατεύουν με ασφάλεια.

Δημιουργήστε έναν χαρακτήρα με αντίθεση

Υποθέτοντας ότι υποστηρίζετε ότι ο εξωτερικός σας χώρος πρέπει να είναι μια αύξηση του σπιτιού σας, τότε σκεφτείτε την αντίθεση μέσα στο χώρο σας. Ομοίως, όπως θα κάνατε με το εσωτερικό σας για να δώσετε την παραπλάνηση περισσότερου χώρου, βεβαιωθείτε ότι οι μεγαλύτεροι χώροι είναι ελαφροί και λαμπεροί και στη συνέχεια προσθέστε βάθος με διάφορες επιφάνειες στα έπιπλα.

Για παράδειγμα, θα μπορούσατε να συμπληρώσετε ένα φρέσκο ​​λευκό κατάστρωμα με ξύλινα έπιπλα νηπιαγωγείου και αμυδρά πράσινα παχύφυτα ή κλαδεμένα φυτά. Κορυφαία συμβουλή: Αν υποθέσουμε ότι πιστεύετε ότι τα ξύλινα έπιπλά σας θα πρέπει να έχουν μια πλούσια ποικιλία που δεν αφαιρεί την κανονική ελκυστικότητά τους, προτείνουμε μια στρώση από λάδι επίπλων μας.

Αυτό είναι ένα περιτύλιγμα

Η χρήση οθονών, επένδυσης ή καταστρώματος για να τυλίξετε το φυτώριο της γκαλερί σας μπορεί να του προσφέρει μια εντελώς διαφορετική ενοικίαση ζωής. Ως υλικό για τις Εποχιακός κήπος με μπαλκόνι σκέψεις κήπου της γκαλερί σας, το πλαίσιο μπορεί να αποτελέσει μια βολική βάση για ραφιέρες, κρεμαστές κιβωτίων και φωτισμό.

Μπορείτε επίσης να το βάψετε στο σχέδιο ποικιλίας που προτιμάτε χωρίς να επηρεάζετε μοναδικούς τοίχους ή το δάπεδο. Κορυφαία συμβουλή: Σε περίπτωση που δεν είστε ο τύπος με τα πράσινα δάχτυλα, σκεφτείτε τα πλαστά φυτά και δέντρα για να δημιουργήσετε έναν δελεαστικό χώρο χωρίς σχεδόν καμία συντήρηση. Ο πλαστός κισσός μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για την κατασκευή οθονών ασφαλείας ή την αναζωογόνηση δικτυωμάτων.

Δειπνήστε έξω

Στο σύνολό μας λατρεύουμε ένα μέρος υπαίθριου φαγητού και οι προεξοχές είναι το ιδανικό μέρος για αυτό. Είτε θέλετε να δειπνήσετε με τον ήλιο είτε με τα αστέρια, μπορείτε σίγουρα να απολαύσετε τη γιορτή σας με γευστικές προοπτικές. Για να κάνετε την περιοχή φαγητού σας κοινή αλλά και όμορφη, εισαγάγετε υπαίθριες σχάρες για χωρητικότητα.

Αυτό θα βοηθήσει στην εξοικονόμηση χώρου στο τραπέζι/περιοχή σερβιρίσματος. Ένα ευέλικτο τραμ σε νησί ή κουζίνα θα βοηθήσει επίσης στη μεταφορά τροφίμων και κεραμικών σε εσωτερικούς και υπαίθριους χώρους. Κορυφαία συμβουλή: Για να συνδυάσετε το χώρο σας και τους σταθμούς εξυπηρέτησης, περιποιηθείτε τα όλα σε παρόμοια ποικιλία.

Εξετάστε τα πτυσσόμενα έπιπλα

Αν ψάχνετε για μια πιο ευέλικτη διαμόρφωση κήπου με προεξοχές , σκεφτείτε τα πτυσσόμενα έπιπλα. Τα πτυσσόμενα τραπέζια, οι χώροι εργασίας και τα καθίσματα σάς επιτρέπουν να συμμετέχετε στην ικανότητα των επίπλων χωρίς διαρκή απώλεια χώρου.

Όλα μπορούν να παρουσιαστούν ή να ταφούν όπως και όταν απαιτούνται. Με αυτόν τον τρόπο, είτε τηλεργάζεστε είτε απλά λύνεστε, η γκαλερί σας είναι η καλύτερη περιοχή.

Κορυφαία συμβουλή: Η εισαγωγή παγίδων στους τοίχους ή στα κάγκελα σας θα σας επιτρέψει να ντυθείτε τα έπιπλά σας μεταξύ των ταξιδιών σας. Περιποιηθείτε τα με μια ποικιλία ποικιλίας για να κάνετε την παρουσίασή σας πολύ πιο φωτεινή. Αυτή η λαμπερή ποικιλία έχει φτιαχτεί με το Nursery Paint μας σε ροζ γιασεμί, λάιμ Zing, ηλιακό ρολόι και κοτσύφι.

Φωτίστε το δρόμο

Όσον αφορά τις σκέψεις για τον κήπο της γκαλερί, ένας μικρός φωτισμός κάνει τεράστια διαφορά. Με απλά μια σειρά από φώτα pixie ή μια ομάδα κεριών, μπορείτε αναμφίβολα να ορίσετε ένα σκηνικό που ταιριάζει στην ιδιοσυγκρασία σας. Τα φώτα που βασίζονται στον ήλιο είναι μια εξαιρετική πρακτική απόφαση και λειτουργούν αξιοθαύμαστα σε χώρους που δεν έχουν ηλεκτρικά βύσματα.

Κορυφαία συμβουλή: Ταιριάξτε την απόχρωση της καλωδίωσης στο φόντο σας για να αποκτήσετε μια πιο ενσωματωμένη, συνεπή εμφάνιση. Εδώ, το Κλείσιμο Ζωής Εκτός από το Charcoal Dark έχει συνδυαστεί με ένα σκούρο σύρμα.

Διπλασιάστε

Διπλός λόγος για τη στιλιστική διάταξη είναι η φαντασίωση κάθε ιδιοκτήτη προεξοχής. Σκεφτείτε καθίσματα που λειτουργούν επιπλέον ως καλλιεργητές ή σχάρες που τσακίζονται σε τραπέζια γιορτής. Οποιοδήποτε μέρος μπορείτε να ενοποιήσετε δύο σκοπούς σε ένα μόνο αντικείμενο, θα εξοικονομήσετε χώρο.

Για να διατηρήσετε τις εκδηλώσεις σας να λειτουργούν επιμελώς, φροντίστε να τις προστατέψετε με βαφή που μπορεί να προσαρμοστεί στις συνθήκες προεξοχής και να προσθέσει επίσης τη διάθεση. Το Nursery Paint in Charcoal δίνει μια σύγχρονη ολοκλήρωση και είναι αδιάβροχο και αδιάβροχο.

Κορυφαία συμβουλή: Διαβάστε το άρθρο μας ‘Σχετικά με την πιο αποτελεσματική μέθοδο για να φτιάξετε το δικό σας παιδικό κάθισμα’ για μια απίστευτη διάταξη καθισμάτων με χωρητικότητα.

Βάλτε το χρώμα σας

Στην περίπτωση που η γκαλερί σας δεν έχει εργαστεί για να αντέχει πολύ βάρος, μπορείτε να έχετε ένα αποτέλεσμα με πρόσθετες πολύπλευρες λεπτότητες. Η προσθήκη ποπ ποικιλίας σε κοντέινερ, έπιπλα και στιλιστικά θέματα θα αναδείξει φυσικά μια περιοχή γκαλερί. Χρησιμοποιήστε μια προβλέψιμη ποικιλία για να κάνετε μια σταθερή, ομοιόμορφη εμφάνιση ή αντικαταστήστε τις αποχρώσεις σας για μια εντυπωσιακή ολοκλήρωση.

Το Nursery Paint μας ασχολείται με Εποχιακός κήπος με μπαλκόνι μια γκάμα υλικών, από πήλινα μέχρι μέταλλα. Χρησιμοποιήστε ανοιχτόχρωμες αποχρώσεις, για παράδειγμα, μια λεμονιά για να σηκώσετε και να φωτίσετε μια περιοχή. Οι αμερόληπτες αποχρώσεις όπως το Ζεστή Πέτραe ή το Σαμπούκος θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε μια πιο χαλαρή ατμόσφαιρα.

Κορυφαία συμβουλή: Διαδώστε τη βαρύτητα των λαμπρυντικών πραγμάτων σας φτιάχνοντας τσαμπιά από πιο μέτρια δοχεία ή βάζοντας μεγαλύτερες γλάστρες σε διάφορα σημεία.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments